文献
J-GLOBAL ID:201802272727167269
整理番号:18A0138371
圧電共振器に基づくワイン発酵センサ【Powered by NICT】
Wine fermentation sensor based on piezoelectric resonators
著者 (6件):
Toledo J.
(Microsystems, Actuators and Sensors Group, Universidad de Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain)
,
Ruiz-Diez V.
(Microsystems, Actuators and Sensors Group, Universidad de Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain)
,
Sanchez-Rojas J. L.
(Microsystems, Actuators and Sensors Group, Universidad de Castilla-La Mancha, Ciudad Real, Spain)
,
Pfusterschmied G.
(Institute of Sensor and Actuator Systems, TU Wien, Vienna, Austria)
,
Schneider M.
(Institute of Sensor and Actuator Systems, TU Wien, Vienna, Austria)
,
Schmid U.
(Institute of Sensor and Actuator Systems, TU Wien, Vienna, Austria)
資料名:
IEEE Conference Proceedings
(IEEE Conference Proceedings)
巻:
2017
号:
ICSENS
ページ:
1-3
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2441A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)