文献
J-GLOBAL ID:201802273156426210
整理番号:18A0142186
スイスおよびオランダタイプチーズにおけるスタータカルチャと二次的ミクロフローラに及ぼすプロバイオティクス(Lactobacillus acidophilus NCFM,L.paracasei LPC37およびL.rhamnosusHN001)株の影響【Powered by NICT】
Influence of probiotic (Lactobacillus acidophilus NCFM, L. paracasei LPC37, and L. rhamnosus HN001) strains on starter cultures and secondary microflora in Swiss- and Dutch-type cheeses
著者 (2件):
Aljewicz Marek
(Department of Dairy Science and Quality Management, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, 10-719, Poland)
,
Cichosz Grazyna
(Department of Dairy Science and Quality Management, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, 10-719, Poland)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
41
号:
6
ページ:
ROMBUNNO.13253
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)