文献
J-GLOBAL ID:201802273592841384
整理番号:18A1124116
調理品質の高いヤム品種の育成に向けたDioscorea rotundataおよびD.cayenensisのデンプン特性の遺伝資源多様性の評価
Genetic diversity of starch characteristics in Dioscorea rotundata and D. cayenensis for breeding better cooking quality yam verieties
著者 (5件):
MURANAKA Satoru
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci.)
,
MATSUMOTO Ryo
(International Inst. Tropical Agriculture)
,
OLALEYE Olajumoke
(International Inst. Tropical Agriculture)
,
ISEKI Kotaro
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci.)
,
YOSHIHASHI Tadashi
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci.)
資料名:
日本作物学会講演会要旨集
(Abstracts of the Meeting of the CSSJ)
巻:
245th
ページ:
175
発行年:
2018年03月29日
JST資料番号:
L1755A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)