文献
J-GLOBAL ID:201802273735805795
整理番号:18A1730120
事前浸漬および非浸漬の乾燥豆類の調理動力学:ダイズと赤インゲンマメの軟化速度の分析
Kinetics of Cooking Presoaked and Unsoaked Dry Legumes: Analysis of Softening Rate of Soybeans and Red Kidney Beans
著者 (4件):
KORIYAMA Takako
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
SATO Yoko
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
IIJIMA Kumiko
(Toyo Univ., Gunma, JPN)
,
KASAI Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
5
ページ:
767-776
発行年:
2018年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)