文献
J-GLOBAL ID:201802274028755187
整理番号:18A1567443
卵白からの高抗ウイルス活性を有する可溶性オボムチンの効果的調製【JST・京大機械翻訳】
Effectively preparing soluble ovomucin with high antiviral activity from egg white
著者 (4件):
Wang Zihao
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, PR China)
,
Tu Aobai
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, PR China)
,
Tang Dengyu
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, PR China)
,
Shan Yuanyuan
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling 712100, PR China)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
118
号:
PA
ページ:
504-510
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)