文献
J-GLOBAL ID:201802274067547561
整理番号:18A0945175
グリセリン脂肪酸エステルによる炭酸化による枯草菌胞子の不活性化
Inactivation of Bacillus subtilis Spores by Carbonation with Glycerin Fatty Acid Esters
著者 (6件):
HIROKADO Rina
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
NOMA Seiji
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
SOH Nobuaki
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
IGURA Noriyuki
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
SHIMODA Mitsuya
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
HAYASHI Nobuyuki
(Saga Univ., Saga, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
3
ページ:
455-463
発行年:
2018年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)