文献
J-GLOBAL ID:201802274275037370
整理番号:18A0750770
グルコースおよびインスリン応答に及ぼす術前炭水化物飲料への添加ホエー蛋白質の影響【JST・京大機械翻訳】
The effects of added whey protein to a pre-operative carbohydrate drink on glucose and insulin response
著者 (7件):
Karimian N.
(Experimental Surgery, McGill University, Montreal, QC, Canada)
,
Moustafa M.
(Department of Anesthesia, McGill University, Montreal, QC, Canada)
,
Mata J.
(Department of Surgery, McGill University, Montreal, QC, Canada)
,
Al-Saffar A. K.
(Department of Medical Sciences, Gastroenterology and Hepatology Unit, Uppsala University, Uppsala, Sweden)
,
Hellstrom P. M.
(Department of Medical Sciences, Gastroenterology and Hepatology Unit, Uppsala University, Uppsala, Sweden)
,
Feldman L. S.
(Department of Surgery, McGill University, Montreal, QC, Canada)
,
Carli F.
(Department of Anesthesia, McGill University, Montreal, QC, Canada)
資料名:
Acta Anaesthesiologica Scandinavica
(Acta Anaesthesiologica Scandinavica)
巻:
62
号:
5
ページ:
620-627
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0550B
ISSN:
0001-5172
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)