文献
J-GLOBAL ID:201802274632837178
整理番号:18A0936119
ブラック豆乳プロセスにおけるイソフラボンとアントシアニンの変換と脱グリコシル化【JST・京大機械翻訳】
The conversion and deglycosylation of isoflavones and anthocyanins in black soymilk process
著者 (4件):
Hsiao Yu-Hsuan
(Department of Food Science, Fu Jen Catholic University, Taipei 242, Taiwan)
,
Hsiao Yu-Hsuan
(Program in Nutrition & Food Science, Fu Jen Catholic University, Taipei 242, Taiwan)
,
Hsieh Jung-Feng
(Department of Food Science, Fu Jen Catholic University, Taipei 242, Taiwan)
,
Hsieh Jung-Feng
(Program in Nutrition & Food Science, Fu Jen Catholic University, Taipei 242, Taiwan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
261
ページ:
8-14
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)