文献
J-GLOBAL ID:201802274736869796
整理番号:18A0938272
E.coli O157:H7と比較したArabidopsis thalianaとレタス(Lactuca sativa)におけるEscherichia coli O104:H4の生存と相互作用:植物防御応答と細菌きょう膜多糖類の影響【JST・京大機械翻訳】
Survival and interaction of Escherichia coli O104:H4 on Arabidopsis thaliana and lettuce (Lactuca sativa) in comparison to E. coli O157:H7: Influence of plant defense response and bacterial capsular polysaccharide
著者 (2件):
Jang Hyein
(Department of Food Science, Rutgers University, New Brunswick, NJ 08901, USA)
,
Matthews Karl R.
(Department of Food Science, Rutgers University, New Brunswick, NJ 08901, USA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
108
ページ:
35-41
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)