文献
J-GLOBAL ID:201802274863759629
整理番号:18A0798305
二枚貝軟体動物の食物:ヘドニック摂食から健康な食事まで【JST・京大機械翻訳】
The foodome of bivalve molluscs: From hedonic eating to healthy diet
著者 (4件):
Aru Violetta
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Khakimov Bekzod
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Sorensen Klavs Martin
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
,
Engelsen Soren Balling
(Department of Food Science, University of Copenhagen, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Denmark)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
69
ページ:
13-19
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)