文献
J-GLOBAL ID:201802275314617542
整理番号:18A0711501
レモンジュース/グルタチオン由来カーボンナノドットと蛋白質の相互作用:誘導凝集と共可溶化の相互作用【JST・京大機械翻訳】
Interaction of proteins with lemon-juice/glutathione-derived carbon nanodot: Interplay of induced-aggregation and co-solubilization
著者 (3件):
Bihani Omkar
(Rajiv Gandhi Institute of Petroleum Technology, (An Institute of National Importance), Jais, Uttar Pradesh, India)
,
Rai Tripti
(Rajiv Gandhi Institute of Petroleum Technology, (An Institute of National Importance), Jais, Uttar Pradesh, India)
,
Panda Debashis
(Rajiv Gandhi Institute of Petroleum Technology, (An Institute of National Importance), Jais, Uttar Pradesh, India)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
112
ページ:
1234-1240
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)