文献
J-GLOBAL ID:201802276496378207
整理番号:18A0404975
アスパラギンのターン誘導特性について:アミド側鎖,分離したモデルペプチドからの結晶蛋白質への構造化の役割り【Powered by NICT】
On the turn-inducing properties of asparagine: the structuring role of the amide side chain, from isolated model peptides to crystallized proteins
著者 (8件):
Habka S.
(LIDYL, CEA, CNRS, Universite Paris Saclay, CEA Saclay, Bat 522, 91191 Gif-sur-Yvette, France. michel.mons@cea.fr)
,
Sohn W. Y.
,
Vaquero-Vara V.
,
Geleoc M.
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Tardivel B.
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Brenner V.
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Gloaguen E.
,
Mons M.
資料名:
Physical Chemistry Chemical Physics
(Physical Chemistry Chemical Physics)
巻:
20
号:
5
ページ:
3411-3423
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0271C
ISSN:
1463-9076
CODEN:
PPCPFQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)