文献
J-GLOBAL ID:201802276618749922
整理番号:18A0715020
ブラジルで市販されているスパイスにおけるアフラトキシン産生菌およびオクラトキシン産生菌とそれらのマイコトキシン【JST・京大機械翻訳】
Aflatoxigenic and ochratoxigenic fungi and their mycotoxins in spices marketed in Brazil
著者 (3件):
Garcia Marcelo Valle
(Department of Food Technology and Science, Federal University of Santa Maria - UFSM, CEP 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
,
Mallmann Carlos Augusto
(Laboratory of Mycotoxicological Analysis - LAMIC, Federal University of Santa Maria - UFSM, CEP 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
,
Copetti Marina Venturini
(Department of Food Technology and Science, Federal University of Santa Maria - UFSM, CEP 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
106
ページ:
136-140
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)