文献
J-GLOBAL ID:201802278747635219
整理番号:18A0378850
フレーバ食品添加物であるanisaldehydesの構造的および分光学的(UV-Vis,IR,Raman,NMR)特性:実験と比較した密度汎関数研究【Powered by NICT】
Structural and spectroscopic (UV-Vis, IR, Raman, and NMR) characteristics of anisaldehydes that are flavoring food additives: A density functional study in comparison with experiments
著者 (4件):
Altun Ahmet
(Department of Genetics and Bioengineering, Fatih University, Bueyuekcekmece, Istanbul 34500, Turkey)
,
Altun Ahmet
(Department of Physics, Fatih University, Bueyuekcekmece, Istanbul 34500, Turkey)
,
Swesi O.A.A.
(Department of Physics, Fatih University, Bueyuekcekmece, Istanbul 34500, Turkey)
,
Alhatab B.S.S.
(Department of Chemistry, Fatih University, Bueyuekcekmece, Istanbul 34500, Turkey)
資料名:
Journal of Molecular Structure
(Journal of Molecular Structure)
巻:
1128
ページ:
590-605
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0948B
ISSN:
0022-2860
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)