文献
J-GLOBAL ID:201802279416803000
整理番号:18A1909818
Hamiメロンジュースの品質に及ぼす高静水圧,高密度相二酸化炭素及び熱処理の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of high hydrostatic pressure, dense phase carbon dioxide, and thermal processing on the quality of Hami melon juice
著者 (4件):
Pei Longying
(Food College, Shihezi University, Xinjiang, China)
,
Hou Sihan
(Food College, Shihezi University, Xinjiang, China)
,
Wang Linlin
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China)
,
Chen Jiluan
(Food College, Shihezi University, Xinjiang, China)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
41
号:
6
ページ:
e12828
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)