文献
J-GLOBAL ID:201802279425531680
整理番号:18A0940012
ディープフライドバッター及びブレードコーティングの特性化【JST・京大機械翻訳】
Characterisation of deep-fried batter and breaded coatings
著者 (4件):
Voong K.Y.
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, B15 2TT, United Kingdom)
,
Norton A.B.
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, B15 2TT, United Kingdom)
,
Mills T.B.
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, B15 2TT, United Kingdom)
,
Norton I.T.
(School of Chemical Engineering, University of Birmingham, Edgbaston, B15 2TT, United Kingdom)
資料名:
Food Structure
(Food Structure)
巻:
16
ページ:
43-49
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2959A
ISSN:
2213-3291
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)