文献
J-GLOBAL ID:201802279844215158
整理番号:18A0821093
Burger bunsにおける潜在的しょ糖代替物としてのキシリトール,マンニトールおよびマルティトール【JST・京大機械翻訳】
Xylitol, mannitol and maltitol as potential sucrose replacers in burger buns
著者 (4件):
Sahin Aylin W.
(School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Ireland)
,
Axel Claudia
,
Zannini Emanuele
,
Arendt Elke K.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
4
ページ:
2201-2212
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)