文献
J-GLOBAL ID:201802280498673076
整理番号:18A0713218
オンラインコンピュータビジョンシステムと人工知能モデルを用いた豚肉lo肉品質の予測【JST・京大機械翻訳】
Prediction of pork loin quality using online computer vision system and artificial intelligence model
著者 (4件):
Sun Xin
(Department of Animal Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND 58102, USA)
,
Young Jennifer
(Department of Animal Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND 58102, USA)
,
Liu Jeng-Hung
(Department of Animal Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND 58102, USA)
,
Newman David
(Department of Animal Science, University of Arkansas, Fayetteville, AR 72701, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
140
ページ:
72-77
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)