文献
J-GLOBAL ID:201802280580034216
整理番号:18A0152898
有効な相対感度係数による生コーヒー豆抽出物中のクロロゲン酸類同時定量
Simultaneous determination of chlorogenic acids in green coffee bean extracts with effective relative response factors
著者 (4件):
SHAN Yingying
(Zhejiang Univ., Zhejiang, CHN)
,
JIN Xin
(Skyherb Ingredients, Anji, CHN)
,
CHENG Yong
(Skyherb Ingredients, Anji, CHN)
,
YAN Weidong
(Zhejiang Univ., Zhejiang, CHN)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
9-12
ページ:
2028-2040
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)