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文献
J-GLOBAL ID:201802280896330932   整理番号:18A1073607

ロータス根澱粉-コンニャクグルコマンナン混合物の糊化,レオロジー及びテクスチャに及ぼす酸及び塩溶液の影響【JST・京大機械翻訳】

Effects of Acid and Salt Solutions on the Pasting, Rheology and Texture of Lotus Root Starch-Konjac Glucomannan Mixture
著者 (5件):
Zhang Fusheng
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)
Liu Min
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)
Mo Fang
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)
Zhang Meixia
(School of Forestry and Life Science, Chongqing University of Arts and Sciences, Chongqing 402160, China)
Zheng Jiong
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)

資料名:
Polymers (Web)  (Polymers (Web))

巻:号: 12  ページ: 695  発行年: 2017年 
JST資料番号: U7262A  ISSN: 2073-4360  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: スイス (CHE)  言語: 英語 (EN)
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