文献
J-GLOBAL ID:201802280896330932
整理番号:18A1073607
ロータス根澱粉-コンニャクグルコマンナン混合物の糊化,レオロジー及びテクスチャに及ぼす酸及び塩溶液の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of Acid and Salt Solutions on the Pasting, Rheology and Texture of Lotus Root Starch-Konjac Glucomannan Mixture
著者 (5件):
Zhang Fusheng
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)
,
Liu Min
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)
,
Mo Fang
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)
,
Zhang Meixia
(School of Forestry and Life Science, Chongqing University of Arts and Sciences, Chongqing 402160, China)
,
Zheng Jiong
(College of Food Science, Southwest University, Chongqing 400715, China)
資料名:
Polymers (Web)
(Polymers (Web))
巻:
9
号:
12
ページ:
695
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7262A
ISSN:
2073-4360
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)