文献
J-GLOBAL ID:201802280944360700
整理番号:18A0572608
夏と冬のウシ乳脂肪のトリアシルグリセロールプロファイルとトリアシルグリセロールフラグメンテーションの実現可能性【Powered by NICT】
Triacylglycerol Profile of Summer and Winter Bovine Milk Fat and the Feasibility of Triacylglycerol Fragmentation
著者 (3件):
Tzompa-Sosa Daylan A.
(Dairy Science and Technology Group, Food Quality and Design, Wageningen University, Wageningen, 6708WG, The Netherlands)
,
Meurs Pim P.
(Dairy Science and Technology Group, Food Quality and Design, Wageningen University, Wageningen, 6708WG, The Netherlands)
,
van Valenberg Hein J. F.
(Dairy Science and Technology Group, Food Quality and Design, Wageningen University, Wageningen, 6708WG, The Netherlands)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
120
号:
3
ページ:
ROMBUNNO.201700291
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)