文献
J-GLOBAL ID:201802281333818550
整理番号:18A0327725
バナナ(MusaAAB)および糖尿病ラットにおけるその生物活性からの修飾澱粉の合成と物理化学的特性化【Powered by NICT】
Synthesis and physico-chemical characterization of modified starches from banana (Musa AAB) and its biological activities in diabetic rats
著者 (5件):
Reddy Chagam Koteswara
(Department of Food Science and Technology, Pondicherry University, Puducherry 605014, India)
,
Reddy Chagam Koteswara
(School of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul 136701, Republic of Korea)
,
Suriya M.
(Department of Food Science and Technology, Pondicherry University, Puducherry 605014, India)
,
Vidya P.V.
(Department of Food Science and Technology, Pondicherry University, Puducherry 605014, India)
,
Haripriya Sundaramoorthy
(Department of Food Science and Technology, Pondicherry University, Puducherry 605014, India)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
94
号:
PA
ページ:
500-507
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)