文献
J-GLOBAL ID:201802281684043778
整理番号:18A0720903
小麦澱粉-トウモロコシ澱粉クエン酸塩複合材料の微細構造,糊化およびテクスチャ特性【JST・京大機械翻訳】
Microstructure, pasting and textural properties of wheat starch-corn starch citrate composites
著者 (2件):
Hedayati Sara
(Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, Iran)
,
Niakousari Mehrdad
(Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, Iran)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
81
ページ:
1-5
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)