文献
J-GLOBAL ID:201802283189625101
整理番号:18A1710791
Hat-Trickの必要性におけるウサギ肉:伝統から革新(およびバック)まで【JST・京大機械翻訳】
Rabbit meat in need of a hat-trick: from tradition to innovation (and back)
著者 (3件):
Petracci Massimiliano
(Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum, University of Bologna, Piazza Goidanich 60, 47521 Cesena, Italy)
,
Soglia Francesca
(Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum, University of Bologna, Piazza Goidanich 60, 47521 Cesena, Italy)
,
Leroy Frederic
(Research Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology (IMDO), Faculty of Sciences and Bioengineering Sciences, Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, B-1050 Brussels, Belgium)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
146
ページ:
93-100
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)