文献
J-GLOBAL ID:201802283263366812
整理番号:18A0438204
可溶性及び不溶性の穀類粉食物繊維類似のin vitro発酵ガス速度と最終産物【Powered by NICT】
In vitro fermentation gas kinetics and end-products of soluble and insoluble cereal flour dietary fibres are similar
著者 (3件):
Comino Penny
(The University of Queensland, Centre for Nutrition and Food Sciences, ARC Centre of Excellence in Plant Cell Walls, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, St Lucia, 4072, Australia. m.gidley@uq.edu.au)
,
Williams Barbara A.
,
Gidley Michael J.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
2
ページ:
898-905
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)