文献
J-GLOBAL ID:201802283863000982
整理番号:18A1725639
植物栄養素で処理した綿実油における脂質酸化の評価:速度論的および熱力学的研究【JST・京大機械翻訳】
Assessment of lipid oxidation in cottonseed oil treated with phytonutrients: Kinetic and thermodynamic studies
著者 (3件):
Kurtulbas Ebru
(Istanbul University-Cerrahpasa, Engineering Faculty, Department of Chemical Engineering, 34320, Avcilar, Istanbul, Turkey)
,
Bilgin Mehmet
(Istanbul University-Cerrahpasa, Engineering Faculty, Department of Chemical Engineering, 34320, Avcilar, Istanbul, Turkey)
,
Sahin Selin
(Istanbul University-Cerrahpasa, Engineering Faculty, Department of Chemical Engineering, 34320, Avcilar, Istanbul, Turkey)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
124
ページ:
593-599
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)