文献
J-GLOBAL ID:201802284033520221
整理番号:18A1155262
脱色Moringa oleifera Lam葉粉の物理化学的特性化と抗酸化活性【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical characterization and antioxidant activity of decolorized Moringa oleifera Lam leaf flour
著者 (7件):
Alves A. da S.
(IFTM - Instituto Federal do Triangulo Mineiro, Campus Uberaba, Uberaba, Brazil)
,
Teixeira E. M. B.
(IFTM - Instituto Federal do Triangulo Mineiro, Campus Uberaba, Uberaba, Brazil)
,
Teixeira E. M. B.
(Uberaba, Brazil)
,
Oliveira G. C.
(IFTM - Instituto Federal do Triangulo Mineiro, Campus Uberaba, Uberaba, Brazil)
,
Arantes-Pereira L.
(IFTM - Instituto Federal do Triangulo Mineiro, Campus Uberaba, Uberaba, Brazil)
,
Oliveira C. C.
(IFTM - Instituto Federal do Triangulo Mineiro, Campus Uberaba, Uberaba, Brazil)
,
Costa L. L.
(IFTM - Instituto Federal do Triangulo Mineiro, Campus Uberaba, Uberaba, Brazil)
資料名:
Nutrire (Web)
(Nutrire (Web))
巻:
42
号:
1
ページ:
31
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7530A
ISSN:
2316-7874
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)