文献
J-GLOBAL ID:201802284914173528
整理番号:18A1135150
ヤシ水のUV照射とシェルフライフによる微生物分解の動力学モデル【JST・京大機械翻訳】
Kinetics model of microbial degradation by UV radiation and shelf life of coconut water
著者 (3件):
Donsingha Sirirat
(Department of Food Technology, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, 10330, Thailand)
,
Assatarakul Kitipong
(Department of Food Technology, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, 10330, Thailand)
,
Assatarakul Kitipong
(Special Task Force of Activating Research (STAR) in Novel Technology for Food Packaging and Control of Shelf Life, Department of Food Technology, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, 10330, Thailand)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
92
ページ:
162-168
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)