文献
J-GLOBAL ID:201802285044683338
整理番号:18A1589186
偏光顕微鏡によるスメア熟成チーズ上の表面結晶の特性化と同定【JST・京大機械翻訳】
Characterization and identification of surface crystals on smear-ripened cheese by polarized light microscopy
著者 (4件):
Polowsky P.J.
(Department of Nutrition and Food Sciences, University of Vermont, Burlington 05405)
,
Tansman G.F.
(Department of Nutrition and Food Sciences, University of Vermont, Burlington 05405)
,
Kindstedt P.S.
(Department of Nutrition and Food Sciences, University of Vermont, Burlington 05405)
,
Hughes J.M.
(Department of Geology, University of Vermont, Burlington 05405)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
101
号:
9
ページ:
7714-7723
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)