文献
J-GLOBAL ID:201802285356709952
整理番号:18A0856512
特定食品中の脂溶性ビタミンの定量への質量分析に結合した超臨界流体クロマトグラフィーの応用【JST・京大機械翻訳】
Application of supercritical fluid chromatography coupled to mass spectrometry to the determination of fat-soluble vitamins in selected food products
著者 (4件):
Oberson Jean-Marie
(Analytical Sciences Department, Nestle Research Center, Nestec Ltd, Lausanne, Switzerland)
,
Campos-Gimenez Esther
(Analytical Sciences Department, Nestle Research Center, Nestec Ltd, Lausanne, Switzerland)
,
Riviere Johann
(Analytical Sciences Department, Nestle Research Center, Nestec Ltd, Lausanne, Switzerland)
,
Martin Frederic
(Analytical Sciences Department, Nestle Research Center, Nestec Ltd, Lausanne, Switzerland)
資料名:
Journal of Chromatography B
(Journal of Chromatography B)
巻:
1086
ページ:
118-129
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0571A
ISSN:
1570-0232
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)