文献
J-GLOBAL ID:201802286841188613
整理番号:18A0433061
アミロース包接錯体によるβ-カロチンのカプセル化と安定化【Powered by NICT】
Encapsulation and stabilization of β-carotene by amylose inclusion complexes
著者 (3件):
Kong Lingyan
(Department of Human Nutrition and Hospitality Management, The University of Alabama, Tuscaloosa, Alabama 35487, United States)
,
Bhosale Rajesh
(Cipla Limited, Wikhroli West, Mumbai 400083, India)
,
Ziegler Gregory R.
(Department of Food Science, Pennsylvania State University, University Park, Pennsylvania 16802, United States)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
105
ページ:
446-452
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)