文献
J-GLOBAL ID:201802286939669141
整理番号:18A0972891
魚類ペプチドで糖化されたガラクトオリゴ糖の摂取後のラットの後腸における腸内細菌叢と発酵代謝産物の修飾【JST・京大機械翻訳】
Modifications in gut microbiota and fermentation metabolites in the hindgut of rats after the consumption of galactooligosaccharide glycated with a fish peptide
著者 (7件):
Jin Weiya
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, Qingdao, Shandong 266003, China. dongshiyuan@ouc.edu.cn)
,
Han Kaining
,
Dong Shiyuan
,
Yang Yuhong
,
Mao Zhenjie
,
Su Mingyue
,
Zeng Mingyong
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
5
ページ:
2853-2864
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)