文献
J-GLOBAL ID:201802286999449463
整理番号:18A0247962
Development and Characterization of Multifunctional Gelatin-Lysozyme Films Via the Oligomeric Proanthocyanidins (OPCs) Crosslinking Approach
著者 (6件):
ZHU Jun-You
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
TANG Chuan-He
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
YIN Shou-Wei
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
YU Yi-Gang
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
ZHU Jian-hua
(Shaoguan Univ., Shaoguan, CHN)
,
YANG Xiao-Quan
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
資料名:
Food Biophysics
(Food Biophysics)
巻:
12
号:
4
ページ:
451-461
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
A1021A
ISSN:
1557-1858
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)