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文献
J-GLOBAL ID:201802287230826365   整理番号:18A1262698

グルテンを含まないパスタの水分移動性と調理品質に及ぼす加工条件の影響 磁気共鳴イメージング研究【JST・京大機械翻訳】

Effect of processing conditions on water mobility and cooking quality of gluten-free pasta. A Magnetic Resonance Imaging study
著者 (3件):
Marti Alessandra
(Department of Food, Environmental, and Nutritional Sciences (DeFENS), Universita degli Studi di Milano, Via Celoria, 2, 20133 Milan, Italy)
Ragg Enzio Maria
(Department of Food, Environmental, and Nutritional Sciences (DeFENS), Universita degli Studi di Milano, Via Celoria, 2, 20133 Milan, Italy)
Pagani Maria Ambrogina
(Department of Food, Environmental, and Nutritional Sciences (DeFENS), Universita degli Studi di Milano, Via Celoria, 2, 20133 Milan, Italy)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 266  ページ: 17-23  発行年: 2018年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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