文献
J-GLOBAL ID:201802287889475365
整理番号:18A1380342
チーズ,ハム及び蜂蜜の国家及びEU品質ラベルに関する消費者選好:スロベニアの事例【JST・京大機械翻訳】
Consumer preferences regarding national and EU quality labels for cheese, ham and honey: The case of Slovenia
著者 (3件):
Kos Skubic Mira
(Division of Food, Feed and Medicinal Products, The Administration of the Republic of Slovenia for Food Safety, Veterinary Sector and Plant Protection, Ljubljana, Slovenia)
,
Erjavec Karmen
(Faculty of Business, Management and Informatics Novo Mesto, University of Novo Mesto, Novo Mesto, Slovenia)
,
Klopcic Marija
(Department of Animal Science, Faculty of Biotechnical, University of Ljubljana, Domzale, Slovenia)
資料名:
British Food Journal
(British Food Journal)
巻:
120
号:
3
ページ:
650-664
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0159A
ISSN:
0007-070X
CODEN:
BFOJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)