文献
J-GLOBAL ID:201802288191171940
整理番号:18A1477374
エンバクβグルカンとホエー蛋白質分離物で処方したオレンジジュース飲料の開発【JST・京大機械翻訳】
Development of an orange juice beverage formulated with oat beta-glucan and whey protein isolate
著者 (2件):
Wan Wenjing
(Food Science and Technology Program, Beijing Normal University-Hong Kong Baptist University United International College, Zhuhai, Guangdong, China)
,
Xu Baojun
(Food Science and Technology Program, Beijing Normal University-Hong Kong Baptist University United International College, Zhuhai, Guangdong, China)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
98
号:
12
ページ:
4685-4691
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)