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文献
J-GLOBAL ID:201802289298511978   整理番号:18A0486984

高速せん断処理による高アミロース米ゲルの物理化学的特性に及ぼすレトルト処理の影響【Powered by NICT】

Effect of retort treatment on physicochemical properties of high-amylose rice gel made by high-speed shear treatment
著者 (5件):
Isaka Keisuke
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato, Tokyo 108-8477, Japan)
Shibata Mario
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato, Tokyo 108-8477, Japan)
Osawa Marin
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato, Tokyo 108-8477, Japan)
Sugiyama Junichi
(Graduate School of Engineering, Toyohashi University of Technology, 1-1 Hibarigaoka, Tempaku, Toyohashi, Aichi 441-8580, Japan)
Hagiwara Tomoaki
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato, Tokyo 108-8477, Japan)

資料名:
Journal of Cereal Science  (Journal of Cereal Science)

巻: 79  ページ: 335-340  発行年: 2018年 
JST資料番号: H0885A  ISSN: 0733-5210  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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