文献
J-GLOBAL ID:201802290630261025
整理番号:18A1517922
マウスマクロファージにおけるカフェー酸フェンエチルエステルの抗破骨細胞効果は活性-NOX1複合体形成の防止を介してスーパーオキシドアニオン産生の抑制に依存する【JST・京大機械翻訳】
Anti-osteoclastic effect of caffeic acid phenethyl ester in murine macrophages depends upon the suppression of superoxide anion production through the prevention of an active-Nox1 complex formation
著者 (3件):
Kwon Yong-Beom
(Department of Food and Nutrition, Hannam University, Daejeon, Republic of Korea)
,
Wang Fang-Fang
(Department of Food and Nutrition, Hannam University, Daejeon, Republic of Korea)
,
Jang Hae-Dong
(Department of Food and Nutrition, Hannam University, Daejeon, Republic of Korea)
資料名:
Journal of Nutritional Biochemistry
(Journal of Nutritional Biochemistry)
巻:
58
ページ:
158-168
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0597B
ISSN:
0955-2863
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)