文献
J-GLOBAL ID:201802291284093587
整理番号:18A1263389
酪農廃水からの溶存空気浮上により収穫したカゼインの基本的特性化と脱脂粉乳との比較【JST・京大機械翻訳】
Fundamental characterisation of caseins harvested by dissolved air flotation from dairy wastewater and comparison with skim milk powder
著者 (5件):
Ryder Kate
(Centre for Materials Science and Technology, University of Otago, Dunedin, New Zealand)
,
Ryder Kate
(Department of Biochemistry, University of Otago, Dunedin, New Zealand)
,
Ali M. Azam
(Centre for Materials Science and Technology, University of Otago, Dunedin, New Zealand)
,
Billakanti Jagan
(Callaghan Innovation, Lower Hutt, New Zealand)
,
Carne Alan
(Department of Biochemistry, University of Otago, Dunedin, New Zealand)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
78
ページ:
112-121
発行年:
2018年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)