文献
J-GLOBAL ID:201802291368629054
整理番号:18A0527813
25種類の食用ドライビーン品種の粉末の種子特性と物理化学的性質【Powered by NICT】
Seed characteristics and physicochemical properties of powders of 25 edible dry bean varieties
著者 (3件):
Cappa Carola
(Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA)
,
Kelly James D.
(Department of Plant, Soil and Microbial Sciences, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA)
,
Ng Perry K.W.
(Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, MI 48824, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
253
ページ:
305-313
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)