文献
J-GLOBAL ID:201802291724511540
整理番号:18A1360756
標準的な促進はレストランにおける消費者食品廃棄物を減少させる【JST・京大機械翻訳】
Normative prompts reduce consumer food waste in restaurants
著者 (3件):
Stockli Sabrina
(University of Bern, Institute of Marketing and Management, Department of Consumer Behavior, Switzerland)
,
Dorn Michael
(University of Bern, Institute of Marketing and Management, Department of Consumer Behavior, Switzerland)
,
Liechti Stefan
(University of Bern, Institute of Marketing and Management, Department of Consumer Behavior, Switzerland)
資料名:
Waste Management (Kidlington)
(Waste Management (Kidlington))
巻:
77
ページ:
532-536
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0898C
ISSN:
0956-053X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)