文献
J-GLOBAL ID:201802291946380361
整理番号:18A1199504
チョコレート消費と冠動脈心疾患,脳卒中および糖尿病のリスク:前向き研究のメタ分析【JST・京大機械翻訳】
Chocolate Consumption and Risk of Coronary Heart Disease, Stroke, and Diabetes: A Meta-Analysis of Prospective Studies
著者 (4件):
Yuan Sheng
(Department of Geratology, Zhongnan Hospital of Wuhan University, Wuhan University, Wuhan 430071, China)
,
Li Xia
(Department of Geratology, Zhongnan Hospital of Wuhan University, Wuhan University, Wuhan 430071, China)
,
Jin Yalei
(Department of Geratology, Zhongnan Hospital of Wuhan University, Wuhan University, Wuhan 430071, China)
,
Lu Jinping
(Department of Geratology, Zhongnan Hospital of Wuhan University, Wuhan University, Wuhan 430071, China)
資料名:
Nutrients (Web)
(Nutrients (Web))
巻:
9
号:
7
ページ:
688
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7255A
ISSN:
2072-6643
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)