文献
J-GLOBAL ID:201802291953013824
整理番号:18A1869477
スロベニアの食品供給におけるマーガリンとショートニング中のトランス脂肪酸【JST・京大機械翻訳】
Trans fatty acids in margarines and shortenings in the food supply in Slovenia
著者 (9件):
Abramovic Helena
(Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, SI-1111 Ljubljana, Slovenia)
,
Vidrih Rajko
(Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, SI-1111 Ljubljana, Slovenia)
,
Zlatic Emil
(Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, SI-1111 Ljubljana, Slovenia)
,
Kokalj Doris
(Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, SI-1111 Ljubljana, Slovenia)
,
Schreiner Matthias
(Department of Food Science and Technology, University of Natural Resources and Life Sciences, AT-1180 Vienna, Austria)
,
Zmitek Katja
(Nutrition Institute, Ljubljana, Trzaska cesta 40, SI-1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Zmitek Katja
(VIST-Higher School of Applied Sciences, Gerbiceva cesta 51A, SI-1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Kusar Anita
(Nutrition Institute, Ljubljana, Trzaska cesta 40, SI-1000 Ljubljana, Slovenia)
,
Pravst Igor
(Nutrition Institute, Ljubljana, Trzaska cesta 40, SI-1000 Ljubljana, Slovenia)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
74
ページ:
53-61
発行年:
2018年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)