文献
J-GLOBAL ID:201802291994420503
整理番号:18A1062500
エンバクと米粉押出物の性質に及ぼす押出温度とスクリュー速度の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of extrusion temperature and screw speed on properties of oat and rice flour extrudates
著者 (4件):
Sandrin Raceli
(Department of Food Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
,
Caon Thiago
(Department of Pharmaceutical Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
,
Zibetti Andre Wuest
(Department of Informatics and Statistics, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
,
de Francisco Alicia
(Department of Food Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
98
号:
9
ページ:
3427-3436
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)