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文献
J-GLOBAL ID:201802291994420503   整理番号:18A1062500

エンバクと米粉押出物の性質に及ぼす押出温度とスクリュー速度の影響【JST・京大機械翻訳】

Effect of extrusion temperature and screw speed on properties of oat and rice flour extrudates
著者 (4件):
Sandrin Raceli
(Department of Food Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
Caon Thiago
(Department of Pharmaceutical Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
Zibetti Andre Wuest
(Department of Informatics and Statistics, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
de Francisco Alicia
(Department of Food Sciences, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)

資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture  (Journal of the Science of Food and Agriculture)

巻: 98  号:ページ: 3427-3436  発行年: 2018年 
JST資料番号: C0351A  ISSN: 0022-5142  CODEN: JSFAAE  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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