文献
J-GLOBAL ID:201802294463687282
整理番号:18A1310554
韓国のJongkaの祖先的なrit食:表設定の歴史的変化【JST・京大機械翻訳】
Ancestral ritual food of Korean jongka: Historical changes of the table setting
著者 (4件):
Lee Chang Hyeon
(National Institute of Agricultural Sciences, Rural Development Administration, Wanju, South Korea)
,
Kim Young
(National Institute of Agricultural Sciences, Rural Development Administration, Wanju, South Korea)
,
Kim Yang Suk
(National Institute of Agricultural Sciences, Rural Development Administration, Wanju, South Korea)
,
Yun Young
(National Institute of Agricultural Sciences, Rural Development Administration, Wanju, South Korea)
資料名:
Journal of Ethnic Foods
(Journal of Ethnic Foods)
巻:
5
号:
2
ページ:
121-132
発行年:
2018年
JST資料番号:
W3068A
ISSN:
2352-6181
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)