文献
J-GLOBAL ID:201802296086828001
整理番号:18A1204636
高品質のプラムトマトのエッセンスの開発と特性化【JST・京大機械翻訳】
Development and characterization of a high quality plum tomato essence
著者 (3件):
Zhu Yaozhou
(Food Science and Human Nutrition Department, University of Florida, Gainesville, FL 32611, USA)
,
Klee Harry J.
(Horticulture Department, University of Florida, Gainesville, FL 32611, USA)
,
Sarnoski Paul J.
(Food Science and Human Nutrition Department, University of Florida, Gainesville, FL 32611, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
267
ページ:
337-343
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)