文献
J-GLOBAL ID:201802299748999553
整理番号:18A0961138
リスク認知ギャップは,食品ハザード制御の専門家,生産者および消費者の比較を比較する【JST・京大機械翻訳】
A risk perception gap? Comparing expert, producer and consumer prioritization of food hazard controls
著者 (3件):
Hartmann Christina
(ETH Zurich, Department Health Science and Technology, Consumer Behavior, Universitaetstrasse 22, 8092, Zurich, Switzerland)
,
Huebner Philipp
(Gesundheitsdepartement Basel-Stadt, Kantonales Laboratorium, Basel, Switzerland)
,
Siegrist Michael
(ETH Zurich, Zurich, Switzerland)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
116
号:
PB
ページ:
100-107
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)