文献
J-GLOBAL ID:201902213156577263
整理番号:19A2614487
異なる酪農で製造したSerra da Estrelaチーズにおけるテクスチャの評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of texture in Serra da Estrela cheese manufactured in different dairies
著者 (4件):
Guine Raquel P. F.
(CI&DET and CERNAS Research Centres, Polytechnic Institute of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal. Department of Food Industry, Agrarian School of Viseu, IPV, 3500/606 Viseu, Portugal. Escola Superior Agraria de Viseu, Quinta da Alagoa, Estrada de Nelas, Ranhados, 3500-606 Viseu, Portugal. Tel...)
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Fontes Luisa
(Department of Food Industry, Agrarian School of Viseu, IPV, 3500/606 Viseu, Portugal)
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Lima Maria Joao
(Department of Food Industry, Agrarian School of Viseu, IPV, 3500/606 Viseu, Portugal)
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Lima Maria Joao
(CI&DET and CERNAS Research Centres, Polytechnic Institute of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal)
資料名:
Open Agriculture (Web)
(Open Agriculture (Web))
巻:
4
号:
1
ページ:
475-486
発行年:
2019年
JST資料番号:
U8093A
ISSN:
2391-9531
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)