文献
J-GLOBAL ID:201902214674578183
整理番号:19A0655881
赤葉レタスとアブラナ科野菜のin vitro胆汁酸結合能【JST・京大機械翻訳】
In Vitro Bile Acid Binding Capacities of Red Leaf Lettuce and Cruciferous Vegetables
著者 (3件):
Yang Isabelle F.
(Vegetable and Fruit Improvement Center, Department of Horticultural Sciences, Texas A&M University, Texas, United States)
,
Jayaprakasha Guddadarangavvanahally K.
(Vegetable and Fruit Improvement Center, Department of Horticultural Sciences, Texas A&M University, Texas, United States)
,
Patil Bhimanagouda S.
(Vegetable and Fruit Improvement Center, Department of Horticultural Sciences, Texas A&M University, Texas, United States)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
36
ページ:
8054-8062
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)