文献
J-GLOBAL ID:201902215298533469
整理番号:19A0656154
ポリビニルポリピロリドンを用いたバラワインの清澄化:比色,標的化ポリフェノミクスおよび分子動力学シミュレーション【JST・京大機械翻訳】
Rose Wine Fining Using Polyvinylpolypyrrolidone: Colorimetry, Targeted Polyphenomics, and Molecular Dynamics Simulations
著者 (7件):
Gil Melodie
(SPO, Univ Montpellier, INRA, Montpellier SupAgro, France)
,
Avila-Salas Fabian
(Center for Bioinformatics and Molecular Simulation, Faculty of Engineering, Universidad de Talca)
,
Santos Leonardo S.
(Laboratory of Asymmetric Synthesis, Institute of Chemistry and Natural Resources, Universidad de Talca)
,
Iturmendi Nerea
(Biolaffort, France)
,
Moine Virginie
(Biolaffort, France)
,
Cheynier Veronique
(SPO, INRA, Montpellier SupAgro, Univ Montpellier, France)
,
Saucier Cedric
(SPO, Univ Montpellier, INRA, Montpellier SupAgro, France)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
48
ページ:
10591-10597
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)